Κηδεια Γεννηματα : Τους ένωσε όλους : Τσίπρας, Γεννηματά, Παυλόπουλος : Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός.

Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου και με πλήθος κόσμου να . Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. Της φώφης γεννηματά λυγίζει πάνω από το φέρετρο στην κηδεία της. Το «ύστατο χαίρε» στη σπουδαία γυναίκα και πολιτικό (pics).

Πλήθος κόσμου συρρέει στο παρεκκλήσι της μητρόπολης αθηνών για να πει το τελευταίο αντίο στη φώφη γεννηματά με την αδελφή της, μαίρη, . Τους ένωσε όλους : Τσίπρας, Î
Τους ένωσε όλους : Τσίπρας, Î"εννηματά, Παυλόπουλος from www.eirinika.gr
Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Φωνάζοντας «αθάνατη» απλός κόσμος και σύσσωμη η πολιτειακή, . Πλήθος κόσμου συρρέει στο παρεκκλήσι της μητρόπολης αθηνών για να πει το τελευταίο αντίο στη φώφη γεννηματά με την αδελφή της, μαίρη, . Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. To ύστατο χαίρε είπαν η οικογένεια, οι φίλοι, οι σύντροφοι από το πασοκ, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και πλήθος κόσμου στη φώφη γεννηματά. Συντετριμμένος, με δάκρυα στα μάτια, ο παύλος χρηστίδης βρίσκεται στη μητρόπολη αθηνών, για να αποχαιρετήσει τη φώφη γεννηματά. Στην κηδεία της φώφης γεννηματά εκφώνησε ομιλία η κατερίνα σακελλαροπούλου. Η ελλάδα αποχαιρέτησε το μεσημέρι της τετάρτης τη φώφη γεννηματά σε.

Στην κηδεία της φώφης γεννηματά εκφώνησε ομιλία η κατερίνα σακελλαροπούλου.

Το «ύστατο χαίρε» στη σπουδαία γυναίκα και πολιτικό (pics). Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. Υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου και με πλήθος κόσμου να . Η πρώτη πολίτης της χώρας χαρακτήρισε την εκλιπούσα πρότυπο . Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες. Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. To ύστατο χαίρε είπαν η οικογένεια, οι φίλοι, οι σύντροφοι από το πασοκ, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και πλήθος κόσμου στη φώφη γεννηματά. Φωνάζοντας «αθάνατη» απλός κόσμος και σύσσωμη η πολιτειακή, . Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Η ελλάδα αποχαιρέτησε το μεσημέρι της τετάρτης τη φώφη γεννηματά σε. Στην κηδεία της φώφης γεννηματά εκφώνησε ομιλία η κατερίνα σακελλαροπούλου. Πλήθος κόσμου συρρέει στο παρεκκλήσι της μητρόπολης αθηνών για να πει το τελευταίο αντίο στη φώφη γεννηματά με την αδελφή της, μαίρη, . Της φώφης γεννηματά λυγίζει πάνω από το φέρετρο στην κηδεία της.

Η πρώτη πολίτης της χώρας χαρακτήρισε την εκλιπούσα πρότυπο . To ύστατο χαίρε είπαν η οικογένεια, οι φίλοι, οι σύντροφοι από το πασοκ, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και πλήθος κόσμου στη φώφη γεννηματά. Πλήθος κόσμου συρρέει στο παρεκκλήσι της μητρόπολης αθηνών για να πει το τελευταίο αντίο στη φώφη γεννηματά με την αδελφή της, μαίρη, . Υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου και με πλήθος κόσμου να . Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά.

Συντετριμμένος, με δάκρυα στα μάτια, ο παύλος χρηστίδης βρίσκεται στη μητρόπολη αθηνών, για να αποχαιρετήσει τη φώφη γεννηματά. Τους ένωσε όλους : Τσίπρας, Î
Τους ένωσε όλους : Τσίπρας, Î"εννηματά, Παυλόπουλος from www.eirinika.gr
Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. Πλήθος κόσμου συρρέει στο παρεκκλήσι της μητρόπολης αθηνών για να πει το τελευταίο αντίο στη φώφη γεννηματά με την αδελφή της, μαίρη, . Της φώφης γεννηματά λυγίζει πάνω από το φέρετρο στην κηδεία της. Η ελλάδα αποχαιρέτησε το μεσημέρι της τετάρτης τη φώφη γεννηματά σε. Το «ύστατο χαίρε» στη σπουδαία γυναίκα και πολιτικό (pics). Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου και με πλήθος κόσμου να . Φωνάζοντας «αθάνατη» απλός κόσμος και σύσσωμη η πολιτειακή, .

Πλήθος κόσμου συρρέει στο παρεκκλήσι της μητρόπολης αθηνών για να πει το τελευταίο αντίο στη φώφη γεννηματά με την αδελφή της, μαίρη, .

Το «ύστατο χαίρε» στη σπουδαία γυναίκα και πολιτικό (pics). To ύστατο χαίρε είπαν η οικογένεια, οι φίλοι, οι σύντροφοι από το πασοκ, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και πλήθος κόσμου στη φώφη γεννηματά. Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. Φωνάζοντας «αθάνατη» απλός κόσμος και σύσσωμη η πολιτειακή, . Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Πλήθος κόσμου συρρέει στο παρεκκλήσι της μητρόπολης αθηνών για να πει το τελευταίο αντίο στη φώφη γεννηματά με την αδελφή της, μαίρη, . Η ελλάδα αποχαιρέτησε το μεσημέρι της τετάρτης τη φώφη γεννηματά σε. Υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου και με πλήθος κόσμου να . Στην κηδεία της φώφης γεννηματά εκφώνησε ομιλία η κατερίνα σακελλαροπούλου. Της φώφης γεννηματά λυγίζει πάνω από το φέρετρο στην κηδεία της. Η πρώτη πολίτης της χώρας χαρακτήρισε την εκλιπούσα πρότυπο . Συντετριμμένος, με δάκρυα στα μάτια, ο παύλος χρηστίδης βρίσκεται στη μητρόπολη αθηνών, για να αποχαιρετήσει τη φώφη γεννηματά.

Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Πλήθος κόσμου συρρέει στο παρεκκλήσι της μητρόπολης αθηνών για να πει το τελευταίο αντίο στη φώφη γεννηματά με την αδελφή της, μαίρη, . Συντετριμμένος, με δάκρυα στα μάτια, ο παύλος χρηστίδης βρίσκεται στη μητρόπολη αθηνών, για να αποχαιρετήσει τη φώφη γεννηματά. Το «ύστατο χαίρε» στη σπουδαία γυναίκα και πολιτικό (pics). Η ελλάδα αποχαιρέτησε το μεσημέρι της τετάρτης τη φώφη γεννηματά σε.

Υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου και με πλήθος κόσμου να . Τους ένωσε όλους : Τσίπρας, Î
Τους ένωσε όλους : Τσίπρας, Î"εννηματά, Παυλόπουλος from www.eirinika.gr
Φωνάζοντας «αθάνατη» απλός κόσμος και σύσσωμη η πολιτειακή, . Της φώφης γεννηματά λυγίζει πάνω από το φέρετρο στην κηδεία της. Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. Η ελλάδα αποχαιρέτησε το μεσημέρι της τετάρτης τη φώφη γεννηματά σε. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Πλήθος κόσμου συρρέει στο παρεκκλήσι της μητρόπολης αθηνών για να πει το τελευταίο αντίο στη φώφη γεννηματά με την αδελφή της, μαίρη, . To ύστατο χαίρε είπαν η οικογένεια, οι φίλοι, οι σύντροφοι από το πασοκ, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και πλήθος κόσμου στη φώφη γεννηματά. Στην κηδεία της φώφης γεννηματά εκφώνησε ομιλία η κατερίνα σακελλαροπούλου.

Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της.

Της φώφης γεννηματά λυγίζει πάνω από το φέρετρο στην κηδεία της. Πλήθος κόσμου συρρέει στο παρεκκλήσι της μητρόπολης αθηνών για να πει το τελευταίο αντίο στη φώφη γεννηματά με την αδελφή της, μαίρη, . To ύστατο χαίρε είπαν η οικογένεια, οι φίλοι, οι σύντροφοι από το πασοκ, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και πλήθος κόσμου στη φώφη γεννηματά. Υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου και με πλήθος κόσμου να . Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες. Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Συντετριμμένος, με δάκρυα στα μάτια, ο παύλος χρηστίδης βρίσκεται στη μητρόπολη αθηνών, για να αποχαιρετήσει τη φώφη γεννηματά. Στην κηδεία της φώφης γεννηματά εκφώνησε ομιλία η κατερίνα σακελλαροπούλου. Φωνάζοντας «αθάνατη» απλός κόσμος και σύσσωμη η πολιτειακή, . Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. Το «ύστατο χαίρε» στη σπουδαία γυναίκα και πολιτικό (pics). Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Η πρώτη πολίτης της χώρας χαρακτήρισε την εκλιπούσα πρότυπο .

Κηδεια Γεννηματα : Τους ένωσε όλους : Τσίπρας, Î"εννηματά, Παυλόπουλος : Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός.. Συντετριμμένος, με δάκρυα στα μάτια, ο παύλος χρηστίδης βρίσκεται στη μητρόπολη αθηνών, για να αποχαιρετήσει τη φώφη γεννηματά. Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Πλήθος κόσμου συρρέει στο παρεκκλήσι της μητρόπολης αθηνών για να πει το τελευταίο αντίο στη φώφη γεννηματά με την αδελφή της, μαίρη, . Το «ύστατο χαίρε» στη σπουδαία γυναίκα και πολιτικό (pics). Υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου και με πλήθος κόσμου να .